14/3/10

sms στην Αφροδίτη

Πού 'σαι, Αφροδίτη; Σου 'χω νέα! Σε μια περίοδο εθνικής κρίσης και οικονομικής αβεβαιότητας, με ένα μέλλον μαζικών απολύσεων, ανέχειας και υπανάπτυξης, ένα ολόκληρο έθνος ασχολείται με ένα τσόλι και επιδίδεται σε ομαδική μαλακία. Γι' αυτό σου λέω, ρίξε άλλο ένα κωλοδάχτυλο προς τα δω και μην κάνεις πως γυρνάς πίσω, γιατί έτσι ξέστηθη που είσαι μπορεί να τραβήξουν και καμιά παχιά και για σένα...

Facebook Twitter Twitter

3 σχολια:

Θέμης είπε...

Σήμερα έτυχε να ακούω αυτα τα μεσημεριανάδικα.... Και ξέρεις με τι ασχολούνται τώρα? Αν η Τζούλια έχει και δεύτερο ΝτιΒιΝτι και τρίτο κτλ κτλ κτλ.

Τρομεροί οι καλεσμένοι που πάνε και τουσ λένε "Σοβαρευτείται". Λες, να και ενας άνθρωπος! Να και κάποιος που θα τους την πει στα άγρια, ετσι ζωντανά.

Και μετα? Αρχίζει και αυτός τις αναλύσεις περί του θέματος και γίνεται όσο ρόμπα γίνονται και οι αλλοι.

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ - η δηλωση της χρονιας. Το βρίσκει χυδαιο λεει. Δεν θα το εκανε ποτε. Εντομεταξύ εχει κανει 7 χιλιαδες γυμνες φωτογραφήσεις. Και οταν της το λες, σου λεει "Ειναι διαφορετικο. Ειναι σοβαρές δουλειες αυτες, αισθητικες."

offshade είπε...

Και που 'σαι ακόμα. Έχουμε χάσει κάθε σοβαρότητα και τελειωμό δεν έχουμε. Και αυτά πες ότι τα αποφεύγεις.
Ξέρεις πόσο παράξενο μου φαίνεται κάθε φορά που βάζω να δω ειδήσεις σε ελληνικό κανάλι; 4 χρόνια στην Αγγλία και ξεσυνήθισα τα πάνελ, τους τσακωμούς στα τηλεπαράθυρα. Ειδήσεις είναι αυτές που βλέπουν εδώ στο BBC ρε παιδί μου; Να μην έχουν έναν Τράγκα να πει την ειρωνία του να γίνει λίγο τζέρτζελο. Πολύ σοβαρά τα παίρνουν όλα αυτοί οι άνθρωποι...

Χώρια που δεν νοούνται μεσημεριανάδικες εκπομπές σαν τις δικές μας εδώ. Συντηρητίκλες, δεν λέω. Αλλά και ο δικός μας ο εκφυλισμός, πάει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει αλλάξει ο όρος πια, δεν τα 'μαθες; Εκφελλισμό το λέμε τώρα.
Και τα δάχτυλα μας τα ρίχνουν τα αγάλματα για άλλο λόγο κατά βάθος. Γιατί δεν μπουκάραμε ακόμη να πάρουμε τα κιούπια από τον Υπεραιωνόβιο. Απλά βρήκαν ευκαιρία τώρα και βγάζουν το άχτι τους.

ann4

ΜΙΛΑΡΕΣΥ

Δεν έχεις λογαριασμό; Επίλεξε "όνομα/διεύθυνση URL"
και άσε το δεύτερο πεδίο κενό. Μπορείς και ως ανώνυμος.