13/11/11

Οι εκλεκτοί του λαού

Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτογραφία...

Μην είναι η αγιαστούρα; Τα κεριά μέρα μεσημέρι; Το χρυσόδετο βιβλιαράκι με τις μπορντώ σελίδες; Οι δύο μπαμπακωτοί παππούδες στο παρασκήνιο, ο ένας ελαφρώς δακρυσμένος; Μήπως είναι όλα αυτά; Δεν νομίζω. Είναι ο σφιχτοσόβαρος κυριούλης που κεντράρει το κάδρο και απλά παραλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας που μου χαλάει την αισθητική. Τίνος είσαι συ; Σ' έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω για να είσαι ο νέος μου πρωθυπουργός; Όχι, όχι, προτιμώ δοκιμασμένες, αξιόπιστες λύσεις. Η φωτογραφία αυτή, έπρεπε να είναι κάπως έτσι…



(κλικ στις εικόνες για μέγιστη ανάλυση)













...και αν δεν σας κάνουν όλα αυτά... 


Facebook Twitter Twitter

4 σχολια:

Gaurakos είπε...

Εγώ θα ήθελα το Μάκαρο. Αλλά το πιάσανε πάλι το φουκαρά...

Και έτσι, τελευταία στιγμή είδα το φαινόμενο! Δαγκωτό στον σκιώδη πρωθυπουργό. χαχαχαχαχαχα!

andreas είπε...

Σαμαράς,για να σκάσει ο άλλος,Μάκαρος,με την πουράκλα στις Βρυξέλλες να λέει στους εταίρους,"αγαπούλα,πούλα",και κορυφαία επιλογή Κατερίνα Στικούδη!!!Θα παίρνουμε τις δόσεις αέρα,συν ότι είμαστε που είμαστε χάλια,τουλάχιστον να βγαίνει για δηλώσεις κ να ανεβαίνουμε.
Κ σε όλους αυτούς σκιώδης πρωθυπουργός offshade.Έτσι για να μην χαλάμε τις παραδόσεις.

Smaraocean είπε...

Κι αν βάλουμε εσένα για πρωθυπουργό, που θα βρίσκεις χρόνο να ανανεώνεις το blogάκι σου? (η κατάληξη -άκι, δεν είναι υποτιμητική αλλά αντιθέτως... αγαπησιάρικη)
Δαγκωτό, λοιπόν, Γκουσγκούνη. Μας πηδάνε, που μας πηδάνε... να είναι από κάποιον με σοβαρή εμπειρία και δεξιοτεχνία. Σκύψτε ευλογημένοι!

aeroplanaki είπε...

μόνο ο “αγαπούλα; πούλα” θα μου έλειπε από το 14θεο, αν δεν με ισοπέδωνες εξαρχής με τον πανούση και τον dallara του. Και παραείσαι μπλε για να σε ψηφίσω, αλλά τι λέμε; Ποιος τρελός σε αφήνει να ψηφίσεις σήμερα; Επομένως «Oρκίσου στο όνομα του Aγίου και Oμοούσιου και Aδιαιρέτου Ποντικιού να φυλάττεις το Magic Wand και τo Clone Stamp, να μεριμνείς για την πιστή τους χρήση, να υπερασπίζεις την χρωματική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της μάσκας, να προστατεύεις τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των layer και να υπηρετείς το γενικό συμφέρον και την πρόοδο των jpeg» Η φαντασία στην εξουσία, θα το επαναλαμβάνω αγαπητέ off μέχρι να μας καεί ο καμβάς.

ΜΙΛΑΡΕΣΥ

Δεν έχεις λογαριασμό; Επίλεξε "όνομα/διεύθυνση URL"
και άσε το δεύτερο πεδίο κενό. Μπορείς και ως ανώνυμος.